Over ons

Ontstaan2B

in 2013 zijn we onder de naam Storm Outdoor begonnen met het aanbieden van survivaltraining en clinics. In een rap tempo zijn we daarmee uitgegroeid tot een begrip in Maas en Waal en ver daarbuiten. Na een turbulente periode in 2018, waarin we afscheid hebben genomen van S.V.S.O., hebben we in 2019 een nieuwe koers uitgezet onder de naam: 2B-Outdoor. Deze doorontwikkeling past beter bij onze visie en identiteit en maakt het mogelijk jullie meer aan te kunnen bieden. Trots zijn we dan ook dat we met deze nieuw ingezette koers ons hart volgen en weer nieuwe mooie mijlpalen gaan realiseren volgens onze kernwaarden.

Visie2B

Vanuit passie en enthousiasme proberen wij m.b.v. de survivalsport mensen aan het sporten te krijgen. Dit bereiken we door het aanbieden van diverse activiteiten, zoals: Obstacle Bootcamp, Clinics, Teambuilding, etc. Hierbij hanteren we 6 kernwaarden die in ons DNA zitten:

  • Sporten is voor IEDEREEN
  • Mensen VERBINDEN
  • Iedereen is GELIJK
  • (Motorische) ONTWIKKELING
  • PLEZIER
  • BUITEN zijn

Doel2B

Ons doel is om kinderen en volwassenen meer te laten sporten en bewegen in de buitenlucht door het aanbieden van buitensport activiteiten zoals survival en bootcamp; en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Wij trachten dit doel onder meer te bereiken:

  • Door het beheren van een stormbaan en de daarbij behorende hindernissen.
  • Door middel van diverse projecten dit doel zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen;
  • Door op een speelse en educatieve manier natuurbeleving te stimuleren.

Daarnaast wordt een vitaler leven nagestreefd door bewegen, als onderdeel van een gezonde leefstijl, aan te leren.

Team2B

Ons team bestaat uit:
Boy Litjens - Voorzitter (a.i. Penningmeester) / Trainer
Wesly Litjens - Secretaris / Trainer
<vacant> - Penningmeester
Noortje Tissen - Kids2B

Even voorstellen

Wesly Litjens:

Mijn naam is Wesly Litjens en ik ben 37 jaar oud. Ik werk als adviseur Recreatie & Toerisme bij de gemeente West Betuwe. Om mensen meer aan het bewegen en sporten te krijgen in onze regio heb ik Stichting 2B-Outdoor opgericht. Ik ben de secretaris van de stichting en ik verzorg o.a. trainingen voor de volwassenen en de jeugd. Ik heb een grote passie voor sport en ik vind dat iedereen in Nederland de mogelijkheid moet hebben om te kunnen sporten en bewegen!

Samen met onze trainers en vrijwilligers bezorgen we wekelijks een grote glimlach op het gezicht van de leden van 2B-Outdoor! Mijn droom is om iedereen uit Maas en Waal en omstreken bij ons aan het sporten te krijgen!

Boy Litjens:

Mijn naam is Boy Litjens en ik ben 40 jaar oud. Als mede eigenaar, en inmiddels 7e generatie van de familie, woon/werk ik op Boerderij ‘t Uiversnest en zorg ik onder andere voor de continuïteit en toekomst van het boerderijcomplex dat al in de 13e/14e eeuw genoemd wordt.

Tevens ben ik medeoprichter van 2B-Outdoor om daarmee survivalrun op de kaart te zetten in Maas&Waal en mensen aan het bewegen en sporten te krijgen.

Noortje Tissen:

Mijn naam is Noortje Tissen en ik ben 39 jaar. Moeder van 4 kinderen,  waarvan er 3 ook lid zijn van kids2B. Ik werk als röntgenlaborant in het ziekenhuis.

Ik sport zelf al een paar jaar bij 2B outdoor en geef alweer een tijdje training bij kids2B.

Ik vind het erg leuk om de jeugd te zien groeien, op alle vlakken. Het mooiste om te zien is een kind zoveel zelfvertrouwen te geven dat ze hun eigen grenzen verleggen.

De leukste hindernis vind ik: een rij met verschillende lianen.

De stomste hindernis vind ik: de swing-over, omdat deze me na jaren proberen nog steeds niet (goed) lukt.

has been added to the cart. View Cart