2B-Outdoor Kids-2B

Kids-2B

Trainingsinhoud

Wil je meer dan alleen maar lekker buiten spelen en hou je ervan om te klimmen en klauteren? Vind je het leuk om je te ontwikkelen op het gebied van sport en spel in een natuurlijke omgeving?

Elke zondagochtend van 10.00-11.00 uur, en donderdagavond van 19.30-20.30 uur, train je samen met je vriendjes en vriendinnetjes waarbij de technieken van o.a. het survival worden bijgebracht. Ook zullen er verschillende bootcamp oefeningen aan bod komen waarbij je lekker onbevangen speelt en tevens aan je motoriek werkt. Tot slot komen er ook balanceeropdrachten en samenwerkingsopdrachten aan bod.

Als ouder(s) is het geen probleem om te komen kijken naar uw kind. Wil je een keer mee doen samen met je kind? Dat kan! Doe een keer mee met de ouder/kind-training. Want zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan samen met je kind lekker actief buiten te zijn?

Sta je ook al te trappelen en kun je niet wachten om mee te doen? Meld je dan NU aan voor een proefles bij Kids2B!

Tarieven

Bekijk de mogelijkheden hieronder en word gelijk lid!

Voorwaarden

We maken gebruik van de sportapp: Trainin, hierin wordt een account voor u aangemaakt en uw aanmelding verder verwerkt. Met uw Trainin account kunt u uw kind aanmelden voor de trainingen.

Onze huisregels tref je hier aan: Huisregels.

De kledingvoorschriften staan hier: Kleding.

Kids2B is onderdeel van:

Stichting 2B-Outdoor

v. heemstraweg 2b

6653KB Deest

wesly@2b-outdoor.nl

KvK: 74414674