Survival-2B

Wat is Survivalrunning?

Survivalrunning is een veelzijdige vorm van duursport. Het is een groeiende tak van sport waarbij loopoefeningen gecombineerd worden met het beklimmen van verschillende, al dan niet natuurlijke, hindernissen. De sporters gaan hierbij tevens de strijd aan tegen de elementen van de natuur.

Doel van Survival2B is om de kracht en het uithoudingsvermogen te verbeteren door middel van groepstraining gedurende een periode van anderhalf uur. Hiermee word je klaargestoomd om aan obstacle- en survivalruns deel te kunnen nemen.

Bij Survival2B komen diverse klimoefeningen aan bod waarbij veel gebruik wordt gemaakt van (natuurlijke) trainingsmaterialen, zoals houten balken, autobanden en bakstenen. Daarnaast zijn ook vaardigheden als houthakken en handboogschieten een onderdeel van de training.

Dus hou je van voldoende uitdaging en wil je graag op je eigen niveau in een leuke gezellige sfeer buiten komen sporten? Meld je dan nu aan bij Survival2B en kies voor het lidmaatschap dat het beste bij jou past!

has been added to the cart. View Cart