Bootcamp-2B

Wat is (Obstacle) Bootcamp?

Bootcamp2B is een trainingsmethode die wordt uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een instructeur. Doel van Bootcamp2B is om de kracht en het uithoudingsvermogen te verbeteren door middel van intensieve groepstraining gedurende een periode van een uur.

Bij Bootcamp2B komen diverse oefeningen aan bod waarbij veel gebruik wordt gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, (natuurlijke) trainingsmaterialen (zoals houten balken, autobanden, bakstenen) en gemakkelijk te gebruiken fitness materialen zoals kettlebells, slamballs en TRX.

Bij Bootcamp2B bieden we Obstacle bootcamp aan. Dit wil zeggen dat de sporters ook diverse andere uitdagingen voor hun kiezen krijgen. Ze leren de basistechnieken die veelal in de obstacle/survival-wereld gebruikt worden en gaan ook over de hindernisbaan heen!

Naast de reguliere trainingsvorm bieden we ook Small Group trainingen aan. Een blessure opgelopen? Via ons FysioFit-programma ben je zo weer op de been!

Dus hou je van voldoende uitdaging en wil je graag op je eigen niveau in een leuke gezellige sfeer buiten komen sporten? Meld je dan nu aan bij Bootcamp2B en kies voor het lidmaatschap dat het beste bij jou past!

has been added to the cart. View Cart